Drivers

Wij zijn op zoek naar drivers...

..die hulpgoederen naar de grens van Oekraïne willen brengen en vluchtelingen weer mee terug willen nemen naar Nederland. Wij werken samen met vrijwilligers bij goed georganiseerde opvanglocaties aan de Poolse en Roemeense grens waar je benodigde hulpgoederen kunt afleveren en vluchtelingen die naar Nederland willen rijden op kunt halen.

Na aanmelding controleren we je identiteit en krijg je van ons de link naar de online community. In deze community en onze Driver Guide staan duidelijke instructies over hoe je het beste kunt helpen en alles wat je nodig hebt om met vertrouwen op reis te gaan.

In de community heb je ook contact met andere drivers en kun je al je vragen stellen. Voor vertrek laten we je weten welke hulpgoederen je het beste mee kunt nemen. Tijdens je reis heb je contact met andere drivers die onderweg zijn en mensen die al eerder hebben gereden. Onderweg terug geven we je het adres van een kleinschalige, betrouwbare opvanglocatie waar jij de vluchtelingen heen kunt brengen. Wij ondersteunen zowel drivers van bussen als van kleinere voertuigen. Elke hulp is welkom!

Onze partners

We werken samen met

Netherlands for Ukraine Foundation

Fastlane Ukraine

Friese rijders voor Oekraïne

People for People